Op1: Coen Verbraak over documentaireserie Molukkers in Nederland

Op1: Coen Verbraak over documentaireserie Molukkers in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 11 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Coen Verbraak over documentaireserie <em>Molukkers in Nederland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 11 mei terugkijken bij Gids.tv. Voor de documentaireserie ‘Molukkers in Nederland’ en voor een boek interviewt Coen Verbraak veertien Molukkers van verschillende leeftijden. Nederland weet volgens Verbraak weinig over dit verhaal terwijl het wel bij ons land hoort. "Als je het over het verhaal van de Molukkers gaat lezen, dan denk je, het is ongelooflijk wat er allemaal gebeurd is." Molukkers in Nederland is vanaf woensdag 19 mei vier weken lang te zien om 20:30 op NPO2.
Talkshow :
Op1: Coen Verbraak over documentaireserie Molukkers in Nederland

Voor de documentaireserie ‘Molukkers in Nederland’ en voor een boek interviewt Coen Verbraak veertien Molukkers van verschillende leeftijden. Nederland weet volgens Verbraak weinig over dit verhaal terwijl het wel bij ons land hoort. "Als je het over het verhaal van de Molukkers gaat lezen, dan denk je, het is ongelooflijk wat er allemaal gebeurd is."

Molukkers in Nederland is vanaf woensdag 19 mei vier weken lang te zien om 20:30 op NPO2.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Coen Verbraak over documentaireserie Molukkers in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier