Special TV Avondklok gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special TV Avondklok gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special TV Avondklok gemist? Bekijk hier de hele uitzending Défano Holwijn liet met zijn Instagram-liveshow FC Avondklok de avondklokuren voorbijvliegen. Ook nu de avondklok is afgeschaft, gaat hij regelmatig live op zijn Instagram-account en biedt hij jongeren een plek om te genieten van muziek en lifestyle-onderwerpen. JongerencultuurIn deze eenmalige tv-special krijgt jongerencultuur een plek op televisie. Via optredens en bijzondere gesprekken laat Défano de kijker kennismaken met de personen die regelmatig te zien waren in zijn live-sessies en deze tot een groot succes maakten. ZoomEn ook al wordt deze special op tv uitgezonden, via een Zoom-verbinding kunnen kijkers, net zoals op Instagram, live reageren op de gesprekken en optredens. Video: Juf Ellen is een hit, Pieter van Leijen over het ontstaan van het typetje Bekijk deze video » Video: akoestische versie van Songfestivalnummer Birth Of A New Age Jeangu Macrooy Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Défano Holwijn liet met zijn Instagram-liveshow FC Avondklok de avondklokuren voorbijvliegen. Ook nu de avondklok is afgeschaft, gaat hij regelmatig live op zijn Instagram-account en biedt hij jongeren een plek om te genieten van muziek en lifestyle-onderwerpen.

Jongerencultuur
In deze eenmalige tv-special krijgt jongerencultuur een plek op televisie. Via optredens en bijzondere gesprekken laat Défano de kijker kennismaken met de personen die regelmatig te zien waren in zijn live-sessies en deze tot een groot succes maakten.

Zoom
En ook al wordt deze special op tv uitgezonden, via een Zoom-verbinding kunnen kijkers, net zoals op Instagram, live reageren op de gesprekken en optredens.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special TV Avondklok gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier