Beau gemist? Jaïr Ferwerda in de clinch met Wopke Hoekstra: "Geef eens antwoord!"

Beau gemist? Jaïr Ferwerda in de clinch met Wopke Hoekstra: "Geef eens antwoord!"

Een dag na het Nieuwsuur-interview van Mark Rutte was Jaïr Ferwerda uiteraard weer te vinden in de Haagse wandelgangen. Wat vonden Ruttes collega's van zijn interview? Sigrid Kaag omschreef het als volgt: "Soms is de trailer spannender dan de film zelf." Overigens vocht Ferwerda ook nog een robbertje uit met Wopke Hoekstra, die volgens hem geen antwoord wilde geven op zijn vragen...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 11 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Jaïr Ferwerda in de clinch met <em>Wopke Hoekstra</em>: &quot;Geef eens antwoord!&quot; Een dag na het Nieuwsuur-interview van Mark Rutte was Jaïr Ferwerda uiteraard weer te vinden in de Haagse wandelgangen. Wat vonden Ruttes collega's van zijn interview? Sigrid Kaag omschreef het als volgt: "Soms is de trailer spannender dan de film zelf." Overigens vocht Ferwerda ook nog een robbertje uit met Wopke Hoekstra, die volgens hem geen antwoord wilde geven op zijn vragen... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 11 mei terugkijken bij Gids.tv. TegenvallerHoekstra wilde niet al te diep ingaan over een artikel van Elsevier over Pieter Omtzigt, omdat zijn partijgenoot volgens hem rust wil in deze zware tijd. Maar dan nog even over het Rutte-interview: Jasper van Dijk (SP) zag vooral "één grote verleidingspoging", omdat Rutte graag een nieuw kabinet wil gaan leiden. Jesse Klaver noemt de plannen van Rutte om het vertrouwen van Nederland terug te winnen "volstrekt onvoldoende". Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Jaïr Ferwerda in de clinch met Wopke Hoekstra: "Geef eens antwoord!"

Tegenvaller
Hoekstra wilde niet al te diep ingaan over een artikel van Elsevier over Pieter Omtzigt, omdat zijn partijgenoot volgens hem rust wil in deze zware tijd. Maar dan nog even over het Rutte-interview: Jasper van Dijk (SP) zag vooral "één grote verleidingspoging", omdat Rutte graag een nieuw kabinet wil gaan leiden. Jesse Klaver noemt de plannen van Rutte om het vertrouwen van Nederland terug te winnen "volstrekt onvoldoende".

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Jaïr Ferwerda in de clinch met Wopke Hoekstra: "Geef eens antwoord!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier