Oorlog Israël-Hamas: bekijk LIVE beelden Gaza

Oorlog Israël-Hamas: bekijk LIVE beelden Gaza

Israël en Hamas zijn de afgelopen dagen wederom in een keiharde strijd beland. Raketaanvallen volgen elkaar in rap tempo op en het einde daarvan lijkt nog niet in zicht. Inmiddels vreest de Verenigde Naties voor oorlog; beide partijen wordt opgeroepen te stoppen met de aanslagen. Hieronder zie je LIVE beelden van de skyline van Gaza, dat de laatste dagen zwaar getroffen is en nog meer te vrezen heeft, als het aan de Israëlische premier Benjamin Netanyahu ligt.

Oorlog <em>Israël-Hamas</em>: bekijk LIVE beelden Gaza Israël en Hamas zijn de afgelopen dagen wederom in een keiharde strijd beland. Raketaanvallen volgen elkaar in rap tempo op en het einde daarvan lijkt nog niet in zicht. Inmiddels vreest de Verenigde Naties voor oorlog; beide partijen wordt opgeroepen te stoppen met de aanslagen. Hieronder zie je LIVE beelden van de skyline van Gaza, dat de laatste dagen zwaar getroffen is en nog meer te vrezen heeft, als het aan de Israëlische premier Benjamin Netanyahu ligt. Bekijk ook LIVE: geweld Israël laait op, Ashkelon geraakt door raketten vanuit Gaza Bekijk deze video » Video: Hamas verklaart oorlog aan Israël door raketaanval op Jeruzalem Bekijk deze video » Zien: Hamas lanceert raketaanval op Israëlische stad Tel Aviv Bekijk deze video »
Live :
Oorlog Israël-Hamas: bekijk LIVE beelden Gaza


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oorlog Israël-Hamas: bekijk LIVE beelden Gaza of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier