Jaap Tuinder in Beau over Nederlands-Indië: "Men zei dat we op vakantie waren"

Jaap Tuinder in Beau over Nederlands-Indië: "Men zei dat we op vakantie waren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 11 mei terugkijken bij Gids.tv.

De oorlog in Nederlands-Indië is lange tijd amper serieus genomen in onze eigen samenleving. Veteraan Jaap Tuinder vertelt bij Beau het schokkende verhaal over zijn terugkomst in Nederland: "Mijn baan was weg. Het werd gewoon niet begrepen. We waren er op vakantie geweest, zei men."

Jaap Tuinder in <em>Beau</em> over Nederlands-Indië: &quot;Men zei dat we op vakantie waren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 11 mei terugkijken bij Gids.tv. De oorlog in Nederlands-Indië is lange tijd amper serieus genomen in onze eigen samenleving. Veteraan Jaap Tuinder vertelt bij Beau het schokkende verhaal over zijn terugkomst in Nederland: "Mijn baan was weg. Het werd gewoon niet begrepen. We waren er op vakantie geweest, zei men." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Vanaf 13 mei kun je De Oost streamen via Amazon Prime.
Talkshow :
Jaap Tuinder in Beau over Nederlands-Indië: "Men zei dat we op vakantie waren"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Vanaf 13 mei kun je De Oost streamen via Amazon Prime.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jaap Tuinder in Beau over Nederlands-Indië: "Men zei dat we op vakantie waren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier