Marco Borsato: "Leontine en ik daten weer een beetje" (video)

Marco Borsato: "Leontine en ik daten weer een beetje" (video)

Marco Borsato was woensdagochtend met Rolf Sanchez en John Ewbank te gast bij de 538 Ochtendshow om te praten over hun nieuwe single Hef Je Glas maar Frank Dane wilde uiteraard ook weten hoe het met de zanger gaat, na het roerige jaar waarin hij scheidde van Leontine en met een burnout kampte: "Het gaat steeds beter. De relatie met Tien is ook gewoon goed en met de kids, dus we hebben het leuk."

"We daten een beetje"
Bestaat er een kans dat het weer goedkomt tussen de twee? "Het heeft geen vaste vorm, we daten een beetje. We doen af en toe leuke dingen en we zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los", aldus Borsato. Bekijk het fragment van Radio 538 hieronder.

Marco Borsato: &quot;<em>Leontine</em> en ik daten weer een beetje&quot; (video) Marco Borsato was woensdagochtend met Rolf Sanchez en John Ewbank te gast bij de 538 Ochtendshow om te praten over hun nieuwe single Hef Je Glas maar Frank Dane wilde uiteraard ook weten hoe het met de zanger gaat, na het roerige jaar waarin hij scheidde van Leontine en met een burnout kampte: "Het gaat steeds beter. De relatie met Tien is ook gewoon goed en met de kids, dus we hebben het leuk." "We daten een beetje"Bestaat er een kans dat het weer goedkomt tussen de twee? "Het heeft geen vaste vorm, we daten een beetje. We doen af en toe leuke dingen en we zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los", aldus Borsato. Bekijk het fragment van Radio 538 hieronder. Bekijk ook Zien: Marco Borsato maakt Moederdag-video voor Leontine Borsato Bekijk deze video » Video: Marco Borsato emotioneel na zien foto met vader uit 1999 Bekijk deze video »
Show :
Marco Borsato: "Leontine en ik daten weer een beetje" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato: "Leontine en ik daten weer een beetje" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier