Caroline van der Plas' favoriete Songfestivalnummer: "Ik kan huilen als ik dat lied hoor" (video)

Caroline van der Plas' favoriete Songfestivalnummer: "Ik kan huilen als ik dat lied hoor" (video)

Fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas is kwaad. Volgens de Fieldlab-regels zijn mensen met een te hoog BMI niet welkom in Ahoy Rotterdam, hier is Caroline het niet mee eens.

Huilende Caroline
Ook Songfestivalfans die ouder zijn dan zeventig jaar ziijn niet welkom in Ahoy om het Eurovisie Songfestival bij te wonen. Ook werd er een luchtigere vraag gesteld: 'Wat is het favoriete songfestivalnummer van Caroline?' En dat is 'Hold Me Now' van Johnny Logan: "Ik kan huilen als ik dat lied hoor", zegt ze lachend. Bekijk de video van De Telegraaf met Caroline van der Plas hieronder.

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam

<em>Caroline van der Plas'</em> favoriete Songfestivalnummer: &quot;Ik kan huilen als ik dat lied hoor&quot; (video) Fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas is kwaad. Volgens de Fieldlab-regels zijn mensen met een te hoog BMI niet welkom in Ahoy Rotterdam, hier is Caroline het niet mee eens. Huilende CarolineOok Songfestivalfans die ouder zijn dan zeventig jaar ziijn niet welkom in Ahoy om het Eurovisie Songfestival bij te wonen. Ook werd er een luchtigere vraag gesteld: 'Wat is het favoriete songfestivalnummer van Caroline?' En dat is 'Hold Me Now' van Johnny Logan: "Ik kan huilen als ik dat lied hoor", zegt ze lachend. Bekijk de video van De Telegraaf met Caroline van der Plas hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam Bekijk ook Ilse DeLange wil nog een keer deelnemen aan Songfestival: "Met juiste lied" (College Tour) Bekijk deze video » College Tour gemist? Ilse DeLange niet gevraagd voor bijdrage Songfestival: "Jammer en ongepast" Bekijk deze video »
Nieuws :
Caroline van der Plas' favoriete Songfestivalnummer: "Ik kan huilen als ik dat lied hoor" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Caroline van der Plas' favoriete Songfestivalnummer: "Ik kan huilen als ik dat lied hoor" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier