Zien: Máxima zingt luidkeels mee met OG3NE (video)

Zien: Máxima zingt luidkeels mee met OG3NE (video)

Koningin Máxima, die komende maandag haar vijftigste verjaardag viert, kwam dinsdag alvast een beetje in de feeststemming. Tijdens een bezoek aan de ECI Cultuurfabriek in Roermond genoot ze overduidelijk van het optreden van OG3NE: ze zong en klapte vol overgave met de drie zussen mee. Bekijk de video, van royaltyverslaggever Rick Evers, hieronder.

Zien: Máxima zingt luidkeels mee met <em>OG3NE</em> (video) Koningin Máxima, die komende maandag haar vijftigste verjaardag viert, kwam dinsdag alvast een beetje in de feeststemming. Tijdens een bezoek aan de ECI Cultuurfabriek in Roermond genoot ze overduidelijk van het optreden van OG3NE: ze zong en klapte vol overgave met de drie zussen mee. Bekijk de video, van royaltyverslaggever Rick Evers, hieronder. Bekijk ook Sylvie Meis: "Als Máxima lacht gaat de zon op" (video) Bekijk deze video » Eerste beelden Dionne dichtbij Máxima: wat voor leerling was onze koningin? Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Máxima zingt luidkeels mee met OG3NE (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Máxima zingt luidkeels mee met OG3NE (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier