BRIT Awards: Elton John & Years & Years imponeren met It’s a Sin

BRIT Awards: Elton John & Years & Years imponeren met It’s a Sin

Elton John en Years & Years, dat tegenwoordig enkel nog uit zanger en acteur Olly Alexander bestaat, oogstten dinsdagavond bij de BRIT Awards veel lof met hun versie van de Pet Shop Boys-klassieker It's a Sin. Dat nummer was ook de titelsong van de onlangs verschenen, en veelgeprezen, serie over de Aids-epidemie in Londen, waarin Alexander een van de hoofdrollen speelde. Bekijk het optreden hieronder.

<em>BRIT Awards</em>: Elton John &amp; Years &amp; Years imponeren met <em>It’s a Sin</em> Elton John en Years & Years, dat tegenwoordig enkel nog uit zanger en acteur Olly Alexander bestaat, oogstten dinsdagavond bij de BRIT Awards veel lof met hun versie van de Pet Shop Boys-klassieker It's a Sin. Dat nummer was ook de titelsong van de onlangs verschenen, en veelgeprezen, serie over de Aids-epidemie in Londen, waarin Alexander een van de hoofdrollen speelde. Bekijk het optreden hieronder. Bekijk ook Video: wat maakt It's a Sin zo goed? Bekijk deze video »
Muziek :
BRIT Awards: Elton John & Years & Years imponeren met It’s a Sin


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op BRIT Awards: Elton John & Years & Years imponeren met It’s a Sin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV