Trailer: Actiefilm The Meg woensdag te zien bij Veronica

Trailer: Actiefilm The Meg woensdag te zien bij Veronica

Een onderzeeër wordt aangevallen door een groot wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd: de megalodon. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan met de bemanning nog aan boord. Een diepzeereddingsduiker genaamd Jonas Taylor, wordt ingeschakeld om de bemanning te redden. Bekijk de trailer van The Meg hieronder.

The Meg is vanavond, woensdag 12 mei, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Meg streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: Actiefilm <em>The Meg</em> woensdag te zien bij Veronica Een onderzeeër wordt aangevallen door een groot wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd: de megalodon. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan met de bemanning nog aan boord. Een diepzeereddingsduiker genaamd Jonas Taylor, wordt ingeschakeld om de bemanning te redden. Bekijk de trailer van The Meg hieronder. The Meg is vanavond, woensdag 12 mei, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Meg streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Zien: zo werd Frank Lammers omgetoverd tot jonge Frank voor film ‘Ferry’ Bekijk deze video » Bekijk officiële trailer Lupin deel 2: Vanaf 11 juni te zien op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiefilm The Meg woensdag te zien bij Veronica


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiefilm The Meg woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier