Gestalkt gemist? Olcay Gulsen woedend op stalker van Ilham: "Anders kom ik terug!"

Gestalkt gemist? Olcay Gulsen woedend op stalker van Ilham: "Anders kom ik terug!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Gestalkt van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Gestalkt van 11 mei terugkijken.

lham wordt extreem gestalkt door haar ex-vriend. Hij volgt haar overal, en plaatst zelfs camera's op haar werk. Olcay confronteert hem in het programma Gestalkt met zijn daden: "Stop met stalken anders kom ik terug!", schreeuwt Olcay Gulsen. "Je bent een lafbek!", voegt ze eraan toe. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Gestalkt</em> gemist? <em>Olcay Gulsen</em> woedend op stalker van Ilham: &quot;Anders kom ik terug!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Gestalkt van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Gestalkt van 11 mei terugkijken. lham wordt extreem gestalkt door haar ex-vriend. Hij volgt haar overal, en plaatst zelfs camera's op haar werk. Olcay confronteert hem in het programma Gestalkt met zijn daden: "Stop met stalken anders kom ik terug!", schreeuwt Olcay Gulsen. "Je bent een lafbek!", voegt ze eraan toe. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Huilen van woedeOlcay is zo boos dat ze er wel om kan huilen. Dit is ook duidelijk in haar stem te horen tijdens de confrontatie met Ilhams ex. Gelukkig is het na deze uitzending stil gebleven en heeft Ilham geen last meer gehad van haar ex. Bekijk het korte fragment uit Gestalkt hierboven. Gestalkt is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Stalker van Ilham stopt niet: "Als ik doodga, heb je pas rust" (Gestalkt) Bekijk deze video » Gestalkt gemist? Stalker van Ilham: "Als ik tien jaar moet gaan zitten, zit ik tien jaar" Bekijk deze video »

Huilen van woede
Olcay is zo boos dat ze er wel om kan huilen. Dit is ook duidelijk in haar stem te horen tijdens de confrontatie met Ilhams ex. Gelukkig is het na deze uitzending stil gebleven en heeft Ilham geen last meer gehad van haar ex. Bekijk het korte fragment uit Gestalkt hierboven.

Gestalkt is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gestalkt gemist? Olcay Gulsen woedend op stalker van Ilham: "Anders kom ik terug!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier