ZIEN: Marco Borsato openhartig over dates met Leontine: "We geven het geen naam"

ZIEN: Marco Borsato openhartig over dates met Leontine: "We geven het geen naam"

Marco Borsato en Leontine hebben het gezellig met elkaar. Ze zijn ook weer echt aan het daten, vertelt de zanger woensdagmiddag voor de camera van Shownieuws. Bekijk het fragment met Marco over Leontine hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Marco Borsato</em> openhartig over dates met Leontine: &quot;We geven het geen naam&quot; Marco Borsato en Leontine hebben het gezellig met elkaar. Ze zijn ook weer echt aan het daten, vertelt de zanger woensdagmiddag voor de camera van Shownieuws. Bekijk het fragment met Marco over Leontine hieronder. Lees verder onder de video. "We geven het geen naam"Borsato was eerder vandaag te gast in De 538 Ochtendshow voor zijn release van zijn nieuwe single Hef je glas. Hij liet daar al weten dat hij en Leontine het heel gezellig hebben samen. Voor de camera van Shownieuws vertelt de zanger: "Ik heb super contact met Leontine. We kijken wel. We geven het geen naam. We daten af en toe leuk. De situatie is eigenlijk niet anders dan in het begin van het jaar", aldus Marco. Bekijk het Shownieuws-fragment met Marco hierboven. Bekijk ook Marco Borsato: "Leontine en ik daten weer een beetje" (video) Bekijk deze video » Marco Borsato showt dansmoves tijdens release Hef je glas (NPO Radio 2) Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Marco Borsato openhartig over dates met Leontine: "We geven het geen naam"

"We geven het geen naam"
Borsato was eerder vandaag te gast in De 538 Ochtendshow voor zijn release van zijn nieuwe single Hef je glas. Hij liet daar al weten dat hij en Leontine het heel gezellig hebben samen. Voor de camera van Shownieuws vertelt de zanger: "Ik heb super contact met Leontine. We kijken wel. We geven het geen naam. We daten af en toe leuk. De situatie is eigenlijk niet anders dan in het begin van het jaar", aldus Marco.

Bekijk het Shownieuws-fragment met Marco hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Marco Borsato openhartig over dates met Leontine: "We geven het geen naam" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier