Marco Borsato en Rolf Sanchez over Hef je glas: "Tot stand gekomen op Ibiza"

Marco Borsato en Rolf Sanchez over Hef je glas: "Tot stand gekomen op Ibiza"

Na de hit Een Moment is vandaag, woensdag 12 mei, alweer de tweede single van Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank verschenen: Hef je glas. Rolf en Marco vertellen erover in Shownieuws. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Marco Borsato</em> en <em>Rolf Sanchez</em> over <em>Hef je glas</em>: &quot;Tot stand gekomen op Ibiza&quot; Na de hit Een Moment is vandaag, woensdag 12 mei, alweer de tweede single van Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank verschenen: Hef je glas. Rolf en Marco vertellen erover in Shownieuws. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder. Lees verder onder de video. "Marco werd gek"Marco en Rolf leerden elkaar op Ibiza kennen. Ze waren in Spanje om Een Moment in te zingen, maar het nummer Hef je glas lag ook op de plank. Marco werd helemaal gek toen hij het opzwepende nummer hoorde: "Hij had niet door hoe hard hij sprak toen hij het lied luisterde. Zo is het lied tot stand gekomen. Vanuit zijn enthousiastme", aldus Rolf. Bekijk het Shownieuws-fragment met Rolf en Marco hierboven. Bekijk ook Marco Borsato gaat los bij Radio 538: "Hef je glas met mij" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Marco Borsato openhartig over dates met Leontine: "We geven het geen naam" Bekijk deze video »
Show :
Marco Borsato en Rolf Sanchez over Hef je glas: "Tot stand gekomen op Ibiza"

"Marco werd gek"
Marco en Rolf leerden elkaar op Ibiza kennen. Ze waren in Spanje om Een Moment in te zingen, maar het nummer Hef je glas lag ook op de plank. Marco werd helemaal gek toen hij het opzwepende nummer hoorde: "Hij had niet door hoe hard hij sprak toen hij het lied luisterde. Zo is het lied tot stand gekomen. Vanuit zijn enthousiastme", aldus Rolf.

Bekijk het Shownieuws-fragment met Rolf en Marco hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato en Rolf Sanchez over Hef je glas: "Tot stand gekomen op Ibiza" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier