Kamervoorzitter Vera Bergkamp roept Thierry Baudet op het matje: "heeft hij corona?"

Kamervoorzitter Vera Bergkamp roept Thierry Baudet op het matje: "heeft hij corona?"

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet lag een paar dagen met griepverschijnselen op bed en hij heeft zich niet laten testen. Een aantal leden maakte zich daar nogal ongerust over en nu is aan Baudet gevraagd om uitleg te geven. Bekijk hieronder de beelden vanuit de Tweede Kamer met Thrierrys kort maar krachtige toelichting.

Lees verder onder de video.

Kamervoorzitter <em>Vera Bergkamp</em> roept <em>Thierry Baudet</em> op het matje: &quot;heeft hij corona?&quot; Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet lag een paar dagen met griepverschijnselen op bed en hij heeft zich niet laten testen. Een aantal leden maakte zich daar nogal ongerust over en nu is aan Baudet gevraagd om uitleg te geven. Bekijk hieronder de beelden vanuit de Tweede Kamer met Thrierrys kort maar krachtige toelichting. Lees verder onder de video. Kiplekker"Voor zover ik weet, heb ik geen corona", zegt Baudet voor zijn toespraak. Jesse Klaver snapt niets van deze plotselinge situatie en vraagt om meer uitleg. Nogmaals: "Er is helemaal niets aan de hand", laat Baudet weten. "Ik heb een paar dagen met griepverschijnselen op bed gelegen. Koortsig, grieperig en daarna was ik weer kiplekker. Griep of coronagriep wat maakt het uit", zei Baudet eerder tegen RTL Nieuws. Baudet laat vandaag opnieuw weten dat hij zich goed voelt: "Ik voel me kiplekker!" Bekijk de beelden vanuit de Tweede Kamer hierboven. Bekijk ook LuckyTV: Het was weer gezellig tijdens de formaties in Den Haag Bekijk deze video » Zien: Thierry Baudet roept op om voor referendum te stemmen Bekijk deze video »
Politiek :
Kamervoorzitter Vera Bergkamp roept Thierry Baudet op het matje: "heeft hij corona?"

Kiplekker
"Voor zover ik weet, heb ik geen corona", zegt Baudet voor zijn toespraak. Jesse Klaver snapt niets van deze plotselinge situatie en vraagt om meer uitleg. Nogmaals: "Er is helemaal niets aan de hand", laat Baudet weten. "Ik heb een paar dagen met griepverschijnselen op bed gelegen. Koortsig, grieperig en daarna was ik weer kiplekker. Griep of coronagriep wat maakt het uit", zei Baudet eerder tegen RTL Nieuws. Baudet laat vandaag opnieuw weten dat hij zich goed voelt: "Ik voel me kiplekker!"

Bekijk de beelden vanuit de Tweede Kamer hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kamervoorzitter Vera Bergkamp roept Thierry Baudet op het matje: "heeft hij corona?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier