Levenslang met dwang? De stallen schoonmaken is voor Kate één grote exposure

Levenslang met dwang? De stallen schoonmaken is voor Kate één grote exposure

Kate en Lenny gaan werken op de boerderij onder begeleiding van Fleur. Kate vindt het ontzettend heftig, omdat het heel vies is. Hierdoor voelt ze zich niet op haar gemak.

Bekijk het fragment uit Levenslang met dwang? hieronder.

Levenslang met dwang? is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Levenslang met dwang?</em> De stallen schoonmaken is voor Kate één grote exposure Kate en Lenny gaan werken op de boerderij onder begeleiding van Fleur. Kate vindt het ontzettend heftig, omdat het heel vies is. Hierdoor voelt ze zich niet op haar gemak. Bekijk het fragment uit Levenslang met dwang? hieronder. Levenslang met dwang? is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Levenslang met Dwang?: paardrijden en yoga tussen de geiten geeft rust Bekijk deze video » Levenslang met dwang: Kate maakt zich zorgen om make-up tijdens schoonmaken stallen Bekijk deze video »
TV :
Levenslang met dwang? De stallen schoonmaken is voor Kate één grote exposure


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Levenslang met dwang? De stallen schoonmaken is voor Kate één grote exposure of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier