Leonie ter Braak wil dit meisje in huis: "Ben jij ook te koop?" (Kinderen kopen een huis)

Leonie ter Braak wil dit meisje in huis: "Ben jij ook te koop?" (Kinderen kopen een huis)

In de Kinderen kopen een huis-uitzending van vanavond (woensdag 12 mei) vertelt een meisje wat haar wensen zijn voor een koophuis, terwijl ze al haar wensen opsomt vertelt Leonie ter Braak ook haar wens: "Ben jij ook te koop?", zegt ze brutaal. Het meisje weten even niet wat ze moet zeggen.

Bekijk het leuke fragment uit Kinderen kopen een huis in de video hieronder.

Het SBS6-programma Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Leonie ter Braak</em> wil dit meisje in huis: &quot;Ben jij ook te koop?&quot; (<em>Kinderen kopen een huis</em>) In de Kinderen kopen een huis-uitzending van vanavond (woensdag 12 mei) vertelt een meisje wat haar wensen zijn voor een koophuis, terwijl ze al haar wensen opsomt vertelt Leonie ter Braak ook haar wens: "Ben jij ook te koop?", zegt ze brutaal. Het meisje weten even niet wat ze moet zeggen. Bekijk het leuke fragment uit Kinderen kopen een huis in de video hieronder. Het SBS6-programma Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Nichtje plaagt in Kinderen Kopen Een Huis: "Je kippen kunnen op de barbecue" Bekijk deze video » Zien: Pijnlijk moment voor Leonie ter Braak in Kinderen kopen een huis Bekijk deze video »
TV :
Leonie ter Braak wil dit meisje in huis: "Ben jij ook te koop?" (Kinderen kopen een huis)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Leonie ter Braak wil dit meisje in huis: "Ben jij ook te koop?" (Kinderen kopen een huis) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier