Zien: Amsterdamse drugsbaas is woest, want verloor Maserati aan voorraad

Zien: Amsterdamse drugsbaas is woest, want verloor Maserati aan voorraad

Je mag wel wiet verkopen, maar niet inkopen. Nederland wordt al jaren uitgelachen om het gedoogbeleid, dat van elke coffeeshophouder een tovenaar maakt die softdrugs tevoorschijn moet toveren. Henry Dekker, eigenaar van vijf coffeeshops in Amsterdam, is er na de zoveelste rechtszaak helemaal klaar mee en dringt aan op verandering.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Zien: <em>Amsterdamse drugsbaas</em> is woest, want verloor Maserati aan voorraad Je mag wel wiet verkopen, maar niet inkopen. Nederland wordt al jaren uitgelachen om het gedoogbeleid, dat van elke coffeeshophouder een tovenaar maakt die softdrugs tevoorschijn moet toveren. Henry Dekker, eigenaar van vijf coffeeshops in Amsterdam, is er na de zoveelste rechtszaak helemaal klaar mee en dringt aan op verandering. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Video: Ontspoorde daklozen zwaaien met messen op Paardenmarkt in Alkmaar Bekijk deze video » Video: Huisarts Bernard regelt een vaccin voor je! Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Amsterdamse drugsbaas is woest, want verloor Maserati aan voorraad


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Amsterdamse drugsbaas is woest, want verloor Maserati aan voorraad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV