Marco Borsato over daten met ex-vrouw Leontine: "Vinden mensen raar"

Marco Borsato over daten met ex-vrouw Leontine: "Vinden mensen raar"

Het zit Marco Borsato niet lekker dat er zo'n gedoe is om zijn relatie met Leontine. De band tussen de twee is nog altijd ontzettend sterk en ze hebben dan ook besloten rustig aan weer te gaan daten.

Waar bemoeien ze zich mee?
De zanger vertelt dat hij nooit van een andere vrouw zal houden en dat dat nooit anders zal zijn: "Voor ons is dat niks nieuws. Dat vinden mensen kennelijk heel raar. Nou, wij niet."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Marco Borsato</em> over daten met ex-vrouw Leontine: &quot;Vinden mensen raar&quot; Het zit Marco Borsato niet lekker dat er zo'n gedoe is om zijn relatie met Leontine. De band tussen de twee is nog altijd ontzettend sterk en ze hebben dan ook besloten rustig aan weer te gaan daten. Waar bemoeien ze zich mee?De zanger vertelt dat hij nooit van een andere vrouw zal houden en dat dat nooit anders zal zijn: "Voor ons is dat niks nieuws. Dat vinden mensen kennelijk heel raar. Nou, wij niet." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
Entertainment :
Marco Borsato over daten met ex-vrouw Leontine: "Vinden mensen raar"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato over daten met ex-vrouw Leontine: "Vinden mensen raar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier