Zien: Ruben Nicolai stelt vraag over geslachtsdelen verbergen in Make Up Your Mind

Zien: Ruben Nicolai stelt vraag over geslachtsdelen verbergen in Make Up Your Mind

Zeven bekende Nederlandse mannen worden in 'Make Up Your Mind' omgetoverd tot beeldschone Drag Queens. Het is de eerste keer dat ze op hakken staan, maar zijn niet de enigen voor wie dit een primeur is.

Tucken
Ook panellid Ruben Nicolai is behoorlijk bleu wat betreft Drag Queens en heeft de expertise van zijn mede-panelleden nodig. Hij vraagt hoe het heet wanneer een man zijn geslachtsdeel naar achter vouwt, wat tot nogal wat hilariteit leidt.

Zien: Ruben Nicolai stelt vraag over geslachtsdelen verbergen in <em>Make Up Your Mind</em> Zeven bekende Nederlandse mannen worden in 'Make Up Your Mind' omgetoverd tot beeldschone Drag Queens. Het is de eerste keer dat ze op hakken staan, maar zijn niet de enigen voor wie dit een primeur is. TuckenOok panellid Ruben Nicolai is behoorlijk bleu wat betreft Drag Queens en heeft de expertise van zijn mede-panelleden nodig. Hij vraagt hoe het heet wanneer een man zijn geslachtsdeel naar achter vouwt, wat tot nogal wat hilariteit leidt. 'Make Up Your Mind' is aanstaande zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL4 en terug te kijken bij Videoland.
TV :
Zien: Ruben Nicolai stelt vraag over geslachtsdelen verbergen in Make Up Your Mind

'Make Up Your Mind' is aanstaande zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL4 en terug te kijken bij Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ruben Nicolai stelt vraag over geslachtsdelen verbergen in Make Up Your Mind of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier