Een Vandaag gemist: Twee euro voor liter benzine is kwestie van tijd

Een Vandaag gemist: Twee euro voor liter benzine is kwestie van tijd

Na hout, mais en staal schiet ook de benzineprijs richting recordhoogtes. Het is volgens kenners dan ook een kwestie van tijd tot de literprijs over de twee euro gaat in Nederland. Volgens economisch commentator Martin Visser heeft deze hoge prijs alles te maken met het aflopen van de coronacrisis, want met economisch herstel is er weer vraag naar grondstoffen.

Bekijk het fragment uit EenVandaag hieronder.

<em>Een Vandaag</em> gemist: Twee euro voor liter <em>benzine</em> is kwestie van tijd Na hout, mais en staal schiet ook de benzineprijs richting recordhoogtes. Het is volgens kenners dan ook een kwestie van tijd tot de literprijs over de twee euro gaat in Nederland. Volgens economisch commentator Martin Visser heeft deze hoge prijs alles te maken met het aflopen van de coronacrisis, want met economisch herstel is er weer vraag naar grondstoffen. Bekijk het fragment uit EenVandaag hieronder.
TV :
Een Vandaag gemist: Twee euro voor liter benzine is kwestie van tijd


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Een Vandaag gemist: Twee euro voor liter benzine is kwestie van tijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier