Marco Borsato glundert weer: “Privé gaat het gelukkig een stuk beter”

Marco Borsato glundert weer: “Privé gaat het gelukkig een stuk beter”

Hun eerdere hit Een Moment staat nog in alle hitlijsten, maar sinds vannacht is ook de tweede single van Rolf Sanchez, Marco Borsato en John Ewbank een feit. Het nummer heet Hef je glas, maar voor Marco is er stiekem meer om op te proosten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marco Borsato</em> glundert weer: “<em>Privé</em> gaat het gelukkig een stuk beter” Hun eerdere hit Een Moment staat nog in alle hitlijsten, maar sinds vannacht is ook de tweede single van Rolf Sanchez, Marco Borsato en John Ewbank een feit. Het nummer heet Hef je glas, maar voor Marco is er stiekem meer om op te proosten. Tekst gaat verder onder de video. Marco is blijMarco vertelt aan RTL Boulevard dat het niet alleen met zijn muziek carrière de goede kant op gaat, thuis gaat het bij de zanger gelukkig ook weer een stuk beter. Het contact met zijn kinderen is super en ook de band tussen hem en Leontine wordt steeds beter: "We hebben besloten om weer rustig aan te gaan daten, ik zal nooit van een andere vrouw gaan houden." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Marco Borsato glundert weer: “Privé gaat het gelukkig een stuk beter”

Marco is blij
Marco vertelt aan RTL Boulevard dat het niet alleen met zijn muziek carrière de goede kant op gaat, thuis gaat het bij de zanger gelukkig ook weer een stuk beter. Het contact met zijn kinderen is super en ook de band tussen hem en Leontine wordt steeds beter: "We hebben besloten om weer rustig aan te gaan daten, ik zal nooit van een andere vrouw gaan houden."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato glundert weer: “Privé gaat het gelukkig een stuk beter” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier