Alexander Pechtold in De Vooravond: "Tweede Kamer moet nu naar de inhoud gaan"

Alexander Pechtold in De Vooravond: "Tweede Kamer moet nu naar de inhoud gaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Alexander Pechtold in <em>De Vooravond</em>: &quot;Tweede Kamer moet nu naar de inhoud gaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Alexander Pechtold heeft geen geduld meer om alles in de Tweede Kamer te volgen. Het wordt volgens de oud D66-leider tijd om het over de inhoud te hebben, in plaats van zeven uur te debatteren over niks. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Alexander Pechtold in De Vooravond: "Tweede Kamer moet nu naar de inhoud gaan"

Alexander Pechtold heeft geen geduld meer om alles in de Tweede Kamer te volgen. Het wordt volgens de oud D66-leider tijd om het over de inhoud te hebben, in plaats van zeven uur te debatteren over niks.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Alexander Pechtold in De Vooravond: "Tweede Kamer moet nu naar de inhoud gaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier