Peter R de Vries over overval Zahavi: "Zijn veel tips binnengekomen"

Peter R de Vries over overval Zahavi: "Zijn veel tips binnengekomen"

Dinsdagavond kwamen bij Opsporing Verzocht opnieuw vreselijke details naar buiten over de gewapende overal op het huis van PSV-speler Eran Zahavi, die afgelopen zondag plaatsvond in zijn woning in Amsterdam. Peter R. de Vries heeft goede hoop in het vinden van de overvallers, tijdens RTL Boulevard vertelt hij waarom.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Peter R de Vries</em> over overval <em>Zahavi</em>: &quot;Zijn veel <em>tips</em> binnengekomen&quot; Dinsdagavond kwamen bij Opsporing Verzocht opnieuw vreselijke details naar buiten over de gewapende overal op het huis van PSV-speler Eran Zahavi, die afgelopen zondag plaatsvond in zijn woning in Amsterdam. Peter R. de Vries heeft goede hoop in het vinden van de overvallers, tijdens RTL Boulevard vertelt hij waarom. Tekst gaat verder onder de video. Meerdere tipsVolgens misdaadverslaggever Peter R. de Vries zijn er na de uitzending van dinsdagavond meerdere tips binnengekomen over de mogelijke overvallers. Wanneer de politie alles op alles gaat zetten om de overvallers te pakken, dan gaat dit zeker lukken volgens Peter. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Peter R de Vries over overval Zahavi: "Zijn veel tips binnengekomen"

Meerdere tips
Volgens misdaadverslaggever Peter R. de Vries zijn er na de uitzending van dinsdagavond meerdere tips binnengekomen over de mogelijke overvallers. Wanneer de politie alles op alles gaat zetten om de overvallers te pakken, dan gaat dit zeker lukken volgens Peter.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R de Vries over overval Zahavi: "Zijn veel tips binnengekomen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier