Video: Jongerentak D66 deelt XTC-snoepjes uit in binnenstad Utrecht

Video: Jongerentak D66 deelt XTC-snoepjes uit in binnenstad Utrecht

Een pilletje is tegenwoordig de normaalste vaak van de wereld op een feestje, maar toch moet je je pillen nog steeds illegaal bij een dealer inslaan. De jongerentak van de D66 is hier klaar mee, zij zetten zich in voor het legaliseren van XTC. Om dit te promoten delen ze vandaag XTC-snoepjes uit in Utrecht, PowNews ging langs bij de dealers van D66.

Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder.

Video: Jongerentak <em>D66</em> deelt <em>XTC</em>-snoepjes uit in binnenstad <em>Utrecht</em> Een pilletje is tegenwoordig de normaalste vaak van de wereld op een feestje, maar toch moet je je pillen nog steeds illegaal bij een dealer inslaan. De jongerentak van de D66 is hier klaar mee, zij zetten zich in voor het legaliseren van XTC. Om dit te promoten delen ze vandaag XTC-snoepjes uit in Utrecht, PowNews ging langs bij de dealers van D66. Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder. Bekijk ook Spuiten en Slikken: Filemons eerste keer XTC (React To - All Stars video) Bekijk deze video » Spuiten & Slikken Climax: drugs kopen in smartshops (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Jongerentak D66 deelt XTC-snoepjes uit in binnenstad Utrecht


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Jongerentak D66 deelt XTC-snoepjes uit in binnenstad Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier