Alexander Pechtold in De Vooravond: "Rutte vindt zakendoen met een vrouw lastig"

Alexander Pechtold in De Vooravond: "Rutte vindt zakendoen met een vrouw lastig"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Alexander Pechtold in <em>De Vooravond</em>: &quot;Rutte vindt zakendoen met een vrouw lastig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Mark Rutte moet wennen aan de manier waarop Sigrid Kaag zich profileert in de Tweede Kamer, aldus Alexander Pechtold. Ze is wat stijver en niet gevoelig voor zijn nonchalante houding, waar de demissionair minister-president niet goed mee om kan gaan. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Alexander Pechtold in De Vooravond: "Rutte vindt zakendoen met een vrouw lastig"

Mark Rutte moet wennen aan de manier waarop Sigrid Kaag zich profileert in de Tweede Kamer, aldus Alexander Pechtold. Ze is wat stijver en niet gevoelig voor zijn nonchalante houding, waar de demissionair minister-president niet goed mee om kan gaan.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alexander Pechtold in De Vooravond: "Rutte vindt zakendoen met een vrouw lastig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier