De Vooravond gemist? Dinand Woesthoff zingt 'Patterns'

De Vooravond gemist? Dinand Woesthoff zingt 'Patterns'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Dinand Woesthoff zingt 'Patterns' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Na een stilte van zo’n zes jaar is voormalig Kane-frontman Dinand Woesthoff terug van weg geweest! Hij zingt een van zijn nieuwe nummers 'Patterns'. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Dinand Woesthoff zingt 'Patterns'

Na een stilte van zo’n zes jaar is voormalig Kane-frontman Dinand Woesthoff terug van weg geweest! Hij zingt een van zijn nieuwe nummers 'Patterns'.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Dinand Woesthoff zingt 'Patterns' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier