Koningin Máxima en Matthijs van Nieuwkerk gaan groot Tv-interview geven

Koningin Máxima en Matthijs van Nieuwkerk gaan groot Tv-interview geven

Aanstaande maandag wordt Koningin Máxima alweer vijftig jaar oud. Ter ere van dat kroonjaar geeft Máxima een groot tv-interview aan Matthijs van Nieuwkerk. Jeroen pauw ging Matthijs ongeveer twintig jaar geleden voor en heeft nog wel een paar tips voor tijdens het interview.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>Koningin Máxima</em> en <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> gaan groot <em>Tv-interview</em> geven Aanstaande maandag wordt Koningin Máxima alweer vijftig jaar oud. Ter ere van dat kroonjaar geeft Máxima een groot tv-interview aan Matthijs van Nieuwkerk. Jeroen pauw ging Matthijs ongeveer twintig jaar geleden voor en heeft nog wel een paar tips voor tijdens het interview. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Koningin Máxima en Matthijs van Nieuwkerk gaan groot Tv-interview geven

Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima en Matthijs van Nieuwkerk gaan groot Tv-interview geven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier