Hilarische video: makelaar Alex verliest balans in Kopen Zonder Kijken

Hilarische video: makelaar Alex verliest balans in Kopen Zonder Kijken

De opnames van tv-programma 'Kopen Zonder Kijken' zijn weer bezig. En die gaan niet altijd goed. De crew van de show ligt helemaal dubbel als tv-makelaar Alex doet aan 'Lopen Zonder Kijken'.

Pies in mijn broek
Op de beelden van de cameraman is te zien dat makelaar Alex achteruit loopt en vervolgens in een kuil stapt. Hierdoor gaat hij flink onderuit. De crew houdt het niet meer van het lachen: "Ik pies in mijn broek!".

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Hilarische video: makelaar Alex verliest balans in <em>Kopen Zonder Kijken</em> De opnames van tv-programma 'Kopen Zonder Kijken' zijn weer bezig. En die gaan niet altijd goed. De crew van de show ligt helemaal dubbel als tv-makelaar Alex doet aan 'Lopen Zonder Kijken'. Pies in mijn broekOp de beelden van de cameraman is te zien dat makelaar Alex achteruit loopt en vervolgens in een kuil stapt. Hierdoor gaat hij flink onderuit. De crew houdt het niet meer van het lachen: "Ik pies in mijn broek!". Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Hilarische video: makelaar Alex verliest balans in Kopen Zonder Kijken


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarische video: makelaar Alex verliest balans in Kopen Zonder Kijken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier