Zien: Broer en zus vinden actieve granaat tijdens het buitenspelen

Zien: Broer en zus vinden actieve granaat tijdens het buitenspelen

In Groningen is dinsdagavond door de 10-jarige Levi een actieve granaat gevonden. De Explosieven Opruimingsdienst moest ter plaatsen komen om de granaat te verwijderen. Op de plek waar Levi de granaat heeft gevonden werd tijdens de Tweede Wereldoorlog waarschijnlijk munitie opgeslagen, ondanks werd er namelijk ook al een helm gevonden.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Zien: Broer en zus vinden <em>actieve granaat</em> tijdens het buitenspelen In Groningen is dinsdagavond door de 10-jarige Levi een actieve granaat gevonden. De Explosieven Opruimingsdienst moest ter plaatsen komen om de granaat te verwijderen. Op de plek waar Levi de granaat heeft gevonden werd tijdens de Tweede Wereldoorlog waarschijnlijk munitie opgeslagen, ondanks werd er namelijk ook al een helm gevonden. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Burgemeester Henny van Kooten over handgranaat: "Komt denk ik van criminelen" Bekijk deze video » Opmerkelijke beelden: Chinese soldaat laat handgranaat vallen na ontsteking Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Broer en zus vinden actieve granaat tijdens het buitenspelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV