Kinderen kopen een huis: Bente koopt een huis van half miljoen euro

Kinderen kopen een huis: Bente koopt een huis van half miljoen euro

Leonie ter Braak gaat in Kinderen kopen een huis samen met Bente opzoek naar haar droomhuis. Bente heeft wel een paar wensen, de tuin moet vierhonderd vierkante meter groot zijn en het huis moet een bijkeuken hebben, want dan krijgt ze misschien een puppy. Bente heeft haar huis gevonden, klein detail het kost alleen vijghonderdzeventigduizend euro.

Bekijk de video van Kinderen kopen een huis hieronder.

<em>Kinderen kopen een huis</em>: Bente koopt een huis van <em>half miljoen</em> euro Leonie ter Braak gaat in Kinderen kopen een huis samen met Bente opzoek naar haar droomhuis. Bente heeft wel een paar wensen, de tuin moet vierhonderd vierkante meter groot zijn en het huis moet een bijkeuken hebben, want dan krijgt ze misschien een puppy. Bente heeft haar huis gevonden, klein detail het kost alleen vijghonderdzeventigduizend euro. Bekijk de video van Kinderen kopen een huis hieronder. Het programma Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Nichtje plaagt in Kinderen Kopen Een Huis: "Je kippen kunnen op de barbecue" Bekijk deze video » Zien: Pijnlijk moment voor Leonie ter Braak in Kinderen kopen een huis Bekijk deze video » Leonie ter Braak wil dit meisje in huis: "Ben jij ook te koop?" (Kinderen kopen een huis) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het programma Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kinderen kopen een huis: Bente koopt een huis van half miljoen euro of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier