Kinderen kopen een huis met 11-jarige Bente gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kinderen kopen een huis met 11-jarige Bente gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kinderen kopen een huis met 11-jarige Bente gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Nichtje plaagt in Kinderen Kopen Een Huis: "Je kippen kunnen op de barbecue" Bekijk deze video » Leonie ter Braak wil dit meisje in huis: "Ben jij ook te koop?" (Kinderen kopen een huis) Bekijk deze video » In deze aflevering van Kinderen kopen een huis willen de ouders van de 11-jarige Bente het liefst een klushuis, maar gaat hun dochter daar ook voor of wordt het een compleet af huis met trampoline en schommels? GrondDe familie Struik met dochter Bente woont in Amersfoort. Vader Clemont en moeder Eva dromen eigenlijk al heel lang van een groot stuk grond. BuitenlevenZe hebben nu weliswaar ook kippen en vogels in hun kleine tuintje, maar ze willen het échte buitenleven. Met een moestuin, veel meer dieren en een goede ruimte om te klussen. StraatDochter Bente heeft haar leven lang al in deze straat in Amersfoort gewoond en wil écht niet mee. Samen met Leonie, makelaar Geert en haar nichtje Noor gaat zij naar huizen kijken in de omgeving. Kinderen kopen een huis: "Twee badkamers, want vrouwen willen privacy" Bekijk deze video » Zien: Leonie ter Braak misselijk door uitspraak in Kinderen kopen een huis Bekijk deze video » Kinderen kopen een huis: Zoon stuurt vader het huis uit Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Kinderen kopen een huis willen de ouders van de 11-jarige Bente het liefst een klushuis, maar gaat hun dochter daar ook voor of wordt het een compleet af huis met trampoline en schommels?

Grond
De familie Struik met dochter Bente woont in Amersfoort. Vader Clemont en moeder Eva dromen eigenlijk al heel lang van een groot stuk grond.

Buitenleven
Ze hebben nu weliswaar ook kippen en vogels in hun kleine tuintje, maar ze willen het échte buitenleven. Met een moestuin, veel meer dieren en een goede ruimte om te klussen.

Straat
Dochter Bente heeft haar leven lang al in deze straat in Amersfoort gewoond en wil écht niet mee. Samen met Leonie, makelaar Geert en haar nichtje Noor gaat zij naar huizen kijken in de omgeving.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kinderen kopen een huis

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kinderen kopen een huis met 11-jarige Bente gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier