Op1 gemist? Mark Rutte heeft grootse plannen voor opleiden nieuwe ambtenaren

Op1 gemist? Mark Rutte heeft grootse plannen voor opleiden nieuwe ambtenaren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 12 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Mark Rutte</em> heeft grootse plannen voor <em>opleiden</em> nieuwe ambtenaren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 12 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Mark Rutte vertelde vandaag tijdens het debat in de Tweede Kamer dat hij een nieuw bureau op wil gaan richten om allerlei ambtenaren op te leiden. Wim Voermand zit dit idee alleen niet werken in de praktijk: “Als je menselijke gezichten wil zien, moet je gaan investeren in mensen. Dan moet de Rijksoverheid groter worden.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Mark Rutte heeft grootse plannen voor opleiden nieuwe ambtenaren

Mark Rutte vertelde vandaag tijdens het debat in de Tweede Kamer dat hij een nieuw bureau op wil gaan richten om allerlei ambtenaren op te leiden. Wim Voermand zit dit idee alleen niet werken in de praktijk: “Als je menselijke gezichten wil zien, moet je gaan investeren in mensen. Dan moet de Rijksoverheid groter worden.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Mark Rutte heeft grootse plannen voor opleiden nieuwe ambtenaren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier