Op1: Sinds de persconferentie gisteravond boeken we massaal weer zonvakanties

Op1: Sinds de persconferentie gisteravond boeken we massaal weer zonvakanties

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 12 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Sinds de persconferentie gisteravond <em>boeken</em> we massaal weer <em>zonvakanties</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 12 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sinds de persconferentie van gisteravond boeken Nederlanders massaal zonvakanties. MAX Ombudsvrouw Jeanine Janssen snapt heel goed dat mensen aan het boeken geslagen zijn, wel zegt ze dat er nog veel onzekerheden spelen in aanloop naar de zomer. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Sinds de persconferentie gisteravond boeken we massaal weer zonvakanties

Sinds de persconferentie van gisteravond boeken Nederlanders massaal zonvakanties. MAX Ombudsvrouw Jeanine Janssen snapt heel goed dat mensen aan het boeken geslagen zijn, wel zegt ze dat er nog veel onzekerheden spelen in aanloop naar de zomer.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Sinds de persconferentie gisteravond boeken we massaal weer zonvakanties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier