Beau: Rolf Sanchez en Marco Borsato kunnen beide voor geen meter dansen

Beau: Rolf Sanchez en Marco Borsato kunnen beide voor geen meter dansen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 12 mei terugkijken bij Gids.tv.

Nog niet zo lang geleden brachten Rolf Sanchez, Marco Borsato en John Ewbank hun nummer Een Moment uit. Vandaag lanceren ze Hef je Glas, een zomers liedje met een Spaans tintje. Maar kunnen Rolf Sanchez en Marco Borsato eigenlijk wel dansen op hun eigen muziek?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beau</em>: <em>Rolf Sanchez</em> en <em>Marco Borsato</em> kunnen beide voor geen meter <em>dansen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 12 mei terugkijken bij Gids.tv. Nog niet zo lang geleden brachten Rolf Sanchez, Marco Borsato en John Ewbank hun nummer Een Moment uit. Vandaag lanceren ze Hef je Glas, een zomers liedje met een Spaans tintje. Maar kunnen Rolf Sanchez en Marco Borsato eigenlijk wel dansen op hun eigen muziek? Tekst gaat verder onder de video. Temperament is erBeau constateert dat Hef Je Glas neigt naar Latinomuziek, volgens Rolf Sanches zit er ook zeker een vleugje Latino in Marco: "Honderd procent, nee duizend procent! Dat Latino zit er zeker in bij Marco." Dansen is alleen niet weggelegd voor de beide heren, gelukkig kunnen ze goed zingen. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Rolf Sanchez en Marco Borsato kunnen beide voor geen meter dansen

Temperament is er
Beau constateert dat Hef Je Glas neigt naar Latinomuziek, volgens Rolf Sanches zit er ook zeker een vleugje Latino in Marco: "Honderd procent, nee duizend procent! Dat Latino zit er zeker in bij Marco." Dansen is alleen niet weggelegd voor de beide heren, gelukkig kunnen ze goed zingen.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Rolf Sanchez en Marco Borsato kunnen beide voor geen meter dansen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier