Michael van Praag in Op1: "Voetbalbestuurders vaak onterecht slecht imago"

Michael van Praag in Op1: "Voetbalbestuurders vaak onterecht slecht imago"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 12 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Michael van Praag in <em>Op1</em>: &quot;Voetbalbestuurders vaak onterecht slecht imago&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 12 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Oud-voetbalbestuurder Michael van Praag vertelt dat mensen in zijn functie vaak een onterecht slecht imago hebben. Op Twitter wordt hij bijvoorbeeld voor de meest vreselijke dingen uitgemaakt. In zijn biografie wilde hij dit rechtzetten en wat meer van zijn persoonlijkheid laten zien. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Michael van Praag in Op1: "Voetbalbestuurders vaak onterecht slecht imago"

Oud-voetbalbestuurder Michael van Praag vertelt dat mensen in zijn functie vaak een onterecht slecht imago hebben. Op Twitter wordt hij bijvoorbeeld voor de meest vreselijke dingen uitgemaakt. In zijn biografie wilde hij dit rechtzetten en wat meer van zijn persoonlijkheid laten zien.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Michael van Praag in Op1: "Voetbalbestuurders vaak onterecht slecht imago" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier