Tijd is Geld: Horloges ter waarde van 6 ton per helicopter vervoerd

Tijd is Geld: Horloges ter waarde van 6 ton per helicopter vervoerd

In de documentaire 'Tijd is Geld' geeft Nederland's meest succesvolle horlogehandelaar een inkijkje in de gesloten wereld van de horlogehandel. Deze horloges worden niet per auto vervoerd, want het gaat om gigantisch veel geld. Veiligheid staat hierbij voorop.

<em>Tijd is Geld</em>: Horloges ter waarde van 6 ton per helicopter vervoerd In de documentaire 'Tijd is Geld' geeft Nederland's meest succesvolle horlogehandelaar een inkijkje in de gesloten wereld van de horlogehandel. Deze horloges worden niet per auto vervoerd, want het gaat om gigantisch veel geld. Veiligheid staat hierbij voorop. De serie Tijd is Geld is vanaf nu te zien bij Videoland. Bekijk ook Peter R. de Vries in RTL Boulevard over horloge-docu: "Patserig" Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Tijd is Geld over horlogehandel: nu te zien op Videoland Bekijk deze video »

De serie Tijd is Geld is vanaf nu te zien bij Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd is Geld: Horloges ter waarde van 6 ton per helicopter vervoerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier