Vanavond in Petit Chateau: Montana wil een tent en Maxime snapt er weinig van

Vanavond in Petit Chateau: Montana wil een tent en Maxime snapt er weinig van

Montana en Maxime Meiland gaan een kinderkamer verven. Montana heeft hier een fantastisch idee voor, namelijk om een tent te schilderen op de muur. Maxime snapt er maar weinig van, wat voor aardig wat frustratie zorgt.

Vanavond in <em>Petit Chateau</em>: Montana wil een tent en Maxime snapt er weinig van Montana en Maxime Meiland gaan een kinderkamer verven. Montana heeft hier een fantastisch idee voor, namelijk om een tent te schilderen op de muur. Maxime snapt er maar weinig van, wat voor aardig wat frustratie zorgt. Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk promo Petit Chateau: vanaf 6 mei te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Petit Chateau: Maxime en Montana Meiland genieten van auto's slopen Bekijk deze video »

Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Petit Chateau: Montana wil een tent en Maxime snapt er weinig van of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier