Goedemorgen Nederland: "Fratsen Thierry Baudet liepen de spuigaten uit"

Goedemorgen Nederland: "Fratsen Thierry Baudet liepen de spuigaten uit"

Het was te voorspellen dat de Kamerleden Hans Smolders, Olaf Ephraim en Wybren van Haga zich af zouden splitsen van Forum voor Democratie. Dat zegt parlementair journalist van Elsevier Weekblad Carla Joosten in Goedemorgen Nederland. "Het liep de spuigaten uit met allerlei fratsen van de partijleider."

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: &quot;Fratsen Thierry Baudet liepen de spuigaten uit&quot; Het was te voorspellen dat de Kamerleden Hans Smolders, Olaf Ephraim en Wybren van Haga zich af zouden splitsen van Forum voor Democratie. Dat zegt parlementair journalist van Elsevier Weekblad Carla Joosten in Goedemorgen Nederland. "Het liep de spuigaten uit met allerlei fratsen van de partijleider." Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: "Israëlische grondtroepen zullen Gaza vandaag binnentreden" Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: FvD valt uit elkaar vanwege inzichtsverschillen Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: "Fratsen Thierry Baudet liepen de spuigaten uit"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: "Fratsen Thierry Baudet liepen de spuigaten uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier