Van Haga en Smolders reageren op afsplitsing: “Hoopten randje Baudet te verminderen”

Van Haga en Smolders reageren op afsplitsing: “Hoopten randje Baudet te verminderen”

Het loopt al een langere tijd niet goed Forum voor Democratie, maar vanochtend is de bom gebarsten binnen de partij. Wybren van Haga, Hans Smolders en Olaf Ephraim stappen uit de partij en gaan zelfstandig verder in de Tweede Kamer. Hans Smolder reageert op het drastische besluit.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Van Haga</em> en <em>Smolders</em> reageren op afsplitsing: “Hoopten randje <em>Baudet</em> te verminderen” Het loopt al een langere tijd niet goed Forum voor Democratie, maar vanochtend is de bom gebarsten binnen de partij. Wybren van Haga, Hans Smolders en Olaf Ephraim stappen uit de partij en gaan zelfstandig verder in de Tweede Kamer. Hans Smolder reageert op het drastische besluit. Tekst gaat verder onder de video. Verklaring Hans SmolderHans Smolders heeft tegenover Omroep Brabant zijn afsplitsing van Forum voor Democratie toegelicht. Hij vertelde dat het al een langere niet goed liep tussen de verhoudingen binnen de partij. Van Haga nam laatst ook al afstand van de 5-mei poster van Thierry Baudet. Het tweetal hoopten dat zij het 'randje' om Baudet heen te kunnen verminderen.
Politiek :
Van Haga en Smolders reageren op afsplitsing: “Hoopten randje Baudet te verminderen”

Verklaring Hans Smolder
Hans Smolders heeft tegenover Omroep Brabant zijn afsplitsing van Forum voor Democratie toegelicht. Hij vertelde dat het al een langere niet goed liep tussen de verhoudingen binnen de partij. Van Haga nam laatst ook al afstand van de 5-mei poster van Thierry Baudet. Het tweetal hoopten dat zij het 'randje' om Baudet heen te kunnen verminderen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Van Haga en Smolders reageren op afsplitsing: “Hoopten randje Baudet te verminderen” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier