Zien: Wielrenner wordt aangevallen door agressieve buizerd in Spaarndam

Zien: Wielrenner wordt aangevallen door agressieve buizerd in Spaarndam

Het zou je maar gebeuren tijdens het fietsen, onverwacht aangevallen worden door een agressieve buizerd. In Spaarndam worden wielrenners steeds vaker aangevallen door de beschermde vogel. De meningen over de roofvogel verschillen, het is namelijk een beschermde diersoort en mag dus niet neergeschoten worden. Volgens de renners doet de aanval flink pijn: “Je krijgt een tik van achter en voelt klauwen op je helm.”

Bekijk de video van de NOS hieronder.

Zien: <em>Wielrenner</em> wordt <em>aangevallen</em> door agressieve <em>buizerd</em> in Spaarndam Het zou je maar gebeuren tijdens het fietsen, onverwacht aangevallen worden door een agressieve buizerd. In Spaarndam worden wielrenners steeds vaker aangevallen door de beschermde vogel. De meningen over de roofvogel verschillen, het is namelijk een beschermde diersoort en mag dus niet neergeschoten worden. Volgens de renners doet de aanval flink pijn: “Je krijgt een tik van achter en voelt klauwen op je helm.” Bekijk de video van de NOS hieronder. Bekijk ook Zien: Wielrenner koprolt over motorkap na voorrangsfout Bekijk deze video » Giro d'Italia 2021: Bekijk de laatste kilometer van etappe 2 Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wielrenner wordt aangevallen door agressieve buizerd in Spaarndam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier