Video: Zeker 450 nieuwe besmettingen door te drukke Koningsdag

Video: Zeker 450 nieuwe besmettingen door te drukke Koningsdag

Volle parken, drukke straten en veel illegale feestjes: het was een enorm drukke Koningsdag dit jaar. De GGD heeft laten weten dat het tot heel wat nieuwe coronabesmettingen heeft geleid. Het zou neerkomen op 466 nieuwe besmettingen. Volgens Rutte laten die besmettingen zien hoe moeilijk de beslissing is om de coronamaatregelen te versoepelen.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Video: Zeker 450 nieuwe <em>besmettingen</em> door te drukke <em>Koningsdag</em> Volle parken, drukke straten en veel illegale feestjes: het was een enorm drukke Koningsdag dit jaar. De GGD heeft laten weten dat het tot heel wat nieuwe coronabesmettingen heeft geleid. Het zou neerkomen op 466 nieuwe besmettingen. Volgens Rutte laten die besmettingen zien hoe moeilijk de beslissing is om de coronamaatregelen te versoepelen. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Oom koningin Máxima overleden" Bekijk deze video » Anja Schreijer in Op1 over gevolgen Koningsdag voor besmettingen Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Zeker 450 nieuwe besmettingen door te drukke Koningsdag of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier