Video: Bitcoin dit jaar nog over de magische honderdduizend dollar grens

Video: Bitcoin dit jaar nog over de magische honderdduizend dollar grens

Wilson Boldewijn bespreekt tijdens 'Crypto-update' de laatste ontwikkelingen uit de wereld van de digitale munten. Deze week is ondernemer Willem Middelkoop te gast om te praten over de koers en toekomst van Bitcoin. Investeerders opgelet, de munt gaat namelijk flink stijgen!

Teskt gaat verder onder de video.

Video: <em>Bitcoin</em> dit jaar nog over de magische <em>honderdduizend</em> dollar grens Wilson Boldewijn bespreekt tijdens 'Crypto-update' de laatste ontwikkelingen uit de wereld van de digitale munten. Deze week is ondernemer Willem Middelkoop te gast om te praten over de koers en toekomst van Bitcoin. Investeerders opgelet, de munt gaat namelijk flink stijgen! Teskt gaat verder onder de video. Bitcoin-koers weer gezondWillem Middelkoop verwacht dit jaar nog een grote uitbraak in de Bitcoin, hij verwacht dat de coin zich voortzet richting de honderdduizend dollar in waarde. Ook Ethereum is volgens Middelkoop een interessante coin: "Ethereum heeft een hele duidelijke toevoeging en gaat zeer waarschijnlijk nog veel stijgen." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: wat is Dogecoin en waarom stijgt de cryptomunt zo hard? Bekijk deze video » Saturday Night Live: Elon Musk over Dogecoin Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Bitcoin dit jaar nog over de magische honderdduizend dollar grens

Bitcoin-koers weer gezond
Willem Middelkoop verwacht dit jaar nog een grote uitbraak in de Bitcoin, hij verwacht dat de coin zich voortzet richting de honderdduizend dollar in waarde. Ook Ethereum is volgens Middelkoop een interessante coin: "Ethereum heeft een hele duidelijke toevoeging en gaat zeer waarschijnlijk nog veel stijgen."

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Bitcoin dit jaar nog over de magische honderdduizend dollar grens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier