Video: Bekijk de eerste beelden van de Lego Masters Kidsspecial

Video: Bekijk de eerste beelden van de Lego Masters Kidsspecial

Na het reguliere seizoen van LEGO Masters is het zaterdag tijd voor de speciale kinderversie van het RTL 4 programma. In totaal zullen er zes kinderduo's tussen de zeven en twaalf jaar meedoen aan de special. De Kidsspecial zal net zoals de reguliere LEGO Masters gepresenteerd worden door Ruben Nicolai.

Bekijk de eerste beelden van Lego Masters Kidsspecial hieronder.

Video: Bekijk de <em>eerste beelden</em> van de <em>Lego Masters Kidsspecial</em> Na het reguliere seizoen van LEGO Masters is het zaterdag tijd voor de speciale kinderversie van het RTL 4 programma. In totaal zullen er zes kinderduo's tussen de zeven en twaalf jaar meedoen aan de special. De Kidsspecial zal net zoals de reguliere LEGO Masters gepresenteerd worden door Ruben Nicolai. Bekijk de eerste beelden van Lego Masters Kidsspecial hieronder. De Lego Masters Kidsspecial is zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Lego Masters Kidsspecial gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Dit zijn de winnaars van LEGO Masters 2021 (video) Bekijk deze video » Video: Thomas en Roy blikken terug op zenuwslopende finale van Lego Masters Bekijk deze video » Video: Ruben Nicolai verklapt komst van derde seizoen Lego Masters Bekijk deze video »

De Lego Masters Kidsspecial is zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Lego Masters Kidsspecial gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Bekijk de eerste beelden van de Lego Masters Kidsspecial of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier