Video: 10-jarige Mahmoud verloor zijn been tijdens de oorlog in Syrië

Video: 10-jarige Mahmoud verloor zijn been tijdens de oorlog in Syrië

In Syrië is het al meer dan tien jaar oorlog. Daarbij zijn helaas veel doden en gewonden gevallen. Naar schatting raakte meer dan dertigduizend kinderen een arm of been kwijt door de oorlog. Mahmoud is één van hen, tijdens het buitenspelen vond hij een granaat. Die kwam tot ontploffing.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Video: 10-jarige <em>Mahmoud</em> verloor zijn <em>been</em> tijdens de oorlog in <em>Syrië</em> In Syrië is het al meer dan tien jaar oorlog. Daarbij zijn helaas veel doden en gewonden gevallen. Naar schatting raakte meer dan dertigduizend kinderen een arm of been kwijt door de oorlog. Mahmoud is één van hen, tijdens het buitenspelen vond hij een granaat. Die kwam tot ontploffing. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Opmerkelijke beelden: Chinese soldaat laat handgranaat vallen na ontsteking Bekijk deze video » Zien: Broer en zus vinden actieve granaat tijdens het buitenspelen Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: 10-jarige Mahmoud verloor zijn been tijdens de oorlog in Syrië


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: 10-jarige Mahmoud verloor zijn been tijdens de oorlog in Syrië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier