Zien: Tom Dumoulin gaat weer wielrennen en aast op Olympische Spelen

Zien: Tom Dumoulin gaat weer wielrennen en aast op Olympische Spelen

Wielerploeg Jumbo-Visma heeft bevestigd dat Tom Dumoulin zijn rentree gaat maken in het wielerpeloton. De Nederlander zal zondag 6 juni zijn rentree maken tijdens de Ronde van Zwitserland. Nog niet zo lang geleden maakte Dumoulin bekend te stoppen voor onbepaalde tijd om meer tijd voor zichzelf te nemen.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hieronder.

Zien: <em>Tom Dumoulin</em> gaat weer wielrennen en aast op <em>Olympische Spelen</em> Wielerploeg Jumbo-Visma heeft bevestigd dat Tom Dumoulin zijn rentree gaat maken in het wielerpeloton. De Nederlander zal zondag 6 juni zijn rentree maken tijdens de Ronde van Zwitserland. Nog niet zo lang geleden maakte Dumoulin bekend te stoppen voor onbepaalde tijd om meer tijd voor zichzelf te nemen. Bekijk de video van Eurosport Nederland hieronder. Olympische SpelenDe commentatoren van de Giro d'Italia zagen de comeback van Tom Dumoulin niet helemaal als een verassing: "Vorige week heb ik met hem gesproken en ik voelde het al een beetje aankomen." De Nederlander maakt er overigens geen geheim van dat hij graag Olympisch Kampioen wil worden. Gaan we Dumoulin zien tijdens de komende Olympische Spelen? Bekijk ook Giro d'Italia 2021: Bekijk de samenvatting van etappe 1 Bekijk deze video » Video: Taco van der Hoorn wint lastige derde etappe Giro d’Italia Bekijk deze video » Video: Joe Dombrowski wint de vierde etappe van de Giro d'Italia Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Tom Dumoulin gaat weer wielrennen en aast op Olympische Spelen

Olympische Spelen
De commentatoren van de Giro d'Italia zagen de comeback van Tom Dumoulin niet helemaal als een verassing: "Vorige week heb ik met hem gesproken en ik voelde het al een beetje aankomen." De Nederlander maakt er overigens geen geheim van dat hij graag Olympisch Kampioen wil worden. Gaan we Dumoulin zien tijdens de komende Olympische Spelen?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tom Dumoulin gaat weer wielrennen en aast op Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier