Jeangu Macrooy na eerste repetitie: ''Het is eindelijk begonnen!''

Jeangu Macrooy na eerste repetitie: ''Het is eindelijk begonnen!''

De 27-jarige Jeangu Macrooy heeft zijn eerste repetitie op het podium van het Eurovisiesongfestival in Rotterdam achter de rug. Aan RTL Boulevard vertelt hij hoe blij hij is dat het allemaal is begonnen.

Veerkracht
Volgens de zanger voelt het als een bevrijding. ''Dit is waar het allemaal om draait,'' vertelt hij. ''Dit is zo'n toffe ervaring. Het nummer gaat natuurlijk over veerkracht en overwinning. Het licht dat van achter komt staat voor de bevrijding en uiteindelijk is het natuurlijk een heel feestelijk nummer.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Jeangu Macrooy</em> na eerste repetitie: ''Het is eindelijk begonnen!'' De 27-jarige Jeangu Macrooy heeft zijn eerste repetitie op het podium van het Eurovisiesongfestival in Rotterdam achter de rug. Aan RTL Boulevard vertelt hij hoe blij hij is dat het allemaal is begonnen. VeerkrachtVolgens de zanger voelt het als een bevrijding. ''Dit is waar het allemaal om draait,'' vertelt hij. ''Dit is zo'n toffe ervaring. Het nummer gaat natuurlijk over veerkracht en overwinning. Het licht dat van achter komt staat voor de bevrijding en uiteindelijk is het natuurlijk een heel feestelijk nummer. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.
Entertainment :
Jeangu Macrooy na eerste repetitie: ''Het is eindelijk begonnen!''


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeangu Macrooy na eerste repetitie: ''Het is eindelijk begonnen!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier