Matthijs van Nieuwkerk interviewt Máxima, bekijk de eerste beelden

Matthijs van Nieuwkerk interviewt Máxima, bekijk de eerste beelden

Ter ere van haar vijftigste verjaardag geeft koningin Máxima aanstaande maandag een groot tv-interview. Ze gaat in gesprek met niemand minder dan de talkshowkoning Matthijs van Nieuwkerk.

Zwarte pruik
''Dan had ik een zwarte pruik en ging met een auto en een kaart op pad in Nederland,'' vertelt Máxima. Matthijs vraagt haar verbaast of ze dus ook wel eens in een café zat om met mensen te kletsen. ''Jazeker. En bitterballen eten,'' reageert de koningin lachend.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Matthijs van Nieuwkerk</em> interviewt <em>Máxima</em>, bekijk de eerste beelden Ter ere van haar vijftigste verjaardag geeft koningin Máxima aanstaande maandag een groot tv-interview. Ze gaat in gesprek met niemand minder dan de talkshowkoning Matthijs van Nieuwkerk. Zwarte pruik''Dan had ik een zwarte pruik en ging met een auto en een kaart op pad in Nederland,'' vertelt Máxima. Matthijs vraagt haar verbaast of ze dus ook wel eens in een café zat om met mensen te kletsen. ''Jazeker. En bitterballen eten,'' reageert de koningin lachend. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook Woensdag in de 5 Uur Show: Jeroen Snel, Leonie ter Braak & Tanja Jess Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Rick Nieman over Máxima als luizenmoeder Bekijk deze video » Koningin Máxima is jarig: "50 nieuwe 30, dat is een compliment!" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Matthijs van Nieuwkerk interviewt Máxima, bekijk de eerste beelden


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Matthijs van Nieuwkerk interviewt Máxima, bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier