Eurovisiesongfestival: Wat als een deelnemer positief test op corona?

Eurovisiesongfestival: Wat als een deelnemer positief test op corona?

Het is bijna zover: 18 mei begint Eurovisiesongfestival in Rotterdam! In tijden van corona moeten er echter extra maatregelen worden getroffen. Want wat als een deelnemer positief test op corona? Wat gebeurt er dan met het optreden? Executive producer Sietse Bakker legt het uit.

Bekijk hieronder de video.

<em>Eurovisiesongfestival</em>: Wat als een deelnemer positief test op corona? Het is bijna zover: 18 mei begint Eurovisiesongfestival in Rotterdam! In tijden van corona moeten er echter extra maatregelen worden getroffen. Want wat als een deelnemer positief test op corona? Wat gebeurt er dan met het optreden? Executive producer Sietse Bakker legt het uit. Bekijk hieronder de video. Bekijk ook College Tour gemist? Ilse DeLange niet gevraagd voor bijdrage Songfestival: "Jammer en ongepast" Bekijk deze video » Caroline van der Plas' favoriete Songfestivalnummer: "Ik kan huilen als ik dat lied hoor" (video) Bekijk deze video » Kijken: Eerste repetitie Jeangu Macrooy op Songfestival-podium Ahoy Bekijk deze video »
Entertainment :
Eurovisiesongfestival: Wat als een deelnemer positief test op corona?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eurovisiesongfestival: Wat als een deelnemer positief test op corona? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier