Petit Chateau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Petit Chateau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Petit Chateau gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in Petit Chateau: Montana wil een tent en Maxime snapt er weinig van Bekijk deze video » Petit Chateau: Familie in tranen door babykamer van Meiland-zussen Bekijk deze video » Petit Chateau: Montana en Maxime Meiland doen inspiratie op bij het circus Bekijk deze video » Petit Chateau: Montana schildert niet binnen de lijntjes, Maxime is boos Bekijk deze video » Deze week in Petit Chateau moeten Maxime en Montana Meiland opschieten: Beppie en Kevin zijn net verhuisd en de babykamer is nog leeg. KnappenDe babybuik van Beppie staat inmiddels op knappen; ze kan elk moment bevallen! De zwangerschap, verhuizing en voorbereidingen groeien het stel boven het hoofd. CircusDus maken de zussen een babypaleis met een circus-thema. Maar een baby kan niet wachten, komt de kamer wel op tijd af? Over Petit ChateauMaxime en Montana Meiland gaan in dit programma langs bij jonge gezinnen die niet in staat zijn om een babykamer op tijd op orde te krijgen. In een handomdraai toveren ze de kamer om tot een waar babychateau. Bekijk promo Petit Chateau: vanaf 6 mei te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Petit Chateau: Maxime en Montana Meiland genieten van auto's slopen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week in Petit Chateau moeten Maxime en Montana Meiland opschieten: Beppie en Kevin zijn net verhuisd en de babykamer is nog leeg.

Knappen
De babybuik van Beppie staat inmiddels op knappen; ze kan elk moment bevallen! De zwangerschap, verhuizing en voorbereidingen groeien het stel boven het hoofd.

Circus
Dus maken de zussen een babypaleis met een circus-thema. Maar een baby kan niet wachten, komt de kamer wel op tijd af?

Over Petit Chateau
Maxime en Montana Meiland gaan in dit programma langs bij jonge gezinnen die niet in staat zijn om een babykamer op tijd op orde te krijgen. In een handomdraai toveren ze de kamer om tot een waar babychateau.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Petit Chateau

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hengelo of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier