Op1 gemist? Eric Vrijsen niet verrast door nieuwe breuk bij FvD

Op1 gemist? Eric Vrijsen niet verrast door nieuwe breuk bij FvD

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Eric Vrijsen niet verrast door nieuwe breuk bij <em>FvD</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Bij Forum voor Democratie heeft er een nieuwe breuk plaatsgevonden. Parlementair journalist voor EW Eric Vrijsen vertelt in Op1 dat dit geen verrassing is. ''Het is een verschil in stijl en de 5 mei poster was de druppel.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Eric Vrijsen niet verrast door nieuwe breuk bij FvD

Bij Forum voor Democratie heeft er een nieuwe breuk plaatsgevonden. Parlementair journalist voor EW Eric Vrijsen vertelt in Op1 dat dit geen verrassing is. ''Het is een verschil in stijl en de 5 mei poster was de druppel.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Eric Vrijsen niet verrast door nieuwe breuk bij FvD of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier